Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Saturation of grape musts with CO2: A technique to reduce the use of SO2 in white wines
 
 
Titel: Saturation of grape musts with CO2: A technique to reduce the use of SO2 in white wines
Auteur: Izquierdo-Cañas, P.M.
Mena-Morales, A.
Pérez-Navarro, J.
García-Romero, E.
Cejudo-Martín de Almagro, V.M.
Guri-Baiget, S.
Mallén-Pomes, J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland