Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Mathematical model of the ratio of sucrose added to dangshan pear paste based on GC analysis of d-allose as the characteristic component
 
 
Titel: Mathematical model of the ratio of sucrose added to dangshan pear paste based on GC analysis of d-allose as the characteristic component
Auteur: Yu, Yuhui
He, Lei
Xu, Huixin
Zhang, Linzhong
Zhang, Haiwei
Li, Meiqing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland