Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the phenolic extract of Camellia oleifera seed cake on the oxidation process of soybean oil by 1H nuclear magnetic resonance during frying
 
 
Titel: Effect of the phenolic extract of Camellia oleifera seed cake on the oxidation process of soybean oil by 1H nuclear magnetic resonance during frying
Auteur: Wu, Gangcheng
Han, Shuyan
Li, Xu
Karrar, Emad
Xu, Lirong
Jin, Qingzhe
Zhang, Hui
Wang, Xingguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland