Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the mystery of ‘bask in daytime and dewed at night’ technique in doubanjiang (broad bean paste) fermentation
 
 
Titel: Unraveling the mystery of ‘bask in daytime and dewed at night’ technique in doubanjiang (broad bean paste) fermentation
Auteur: Zhao, Shuai
Niu, Chengtuo
Suo, Jingyi
Zan, Youlong
Wei, Yuehu
Zheng, Feiyun
Liu, Chunfeng
Wang, Jinjing
Li, Qi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland