Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Changes in proteolysis, protein oxidation, flavor, color and texture of dry-cured mutton ham during storage
 
 
Titel: Changes in proteolysis, protein oxidation, flavor, color and texture of dry-cured mutton ham during storage
Auteur: Guo, Xin
Wang, Yongqin
Lu, Shiling
Wang, Jingyun
Fu, Huihui
Gu, Bingyan
Lyu, Bing
Wang, Qingling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland