Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Change in surface structure and inner microstructure of durum wheat pasta during the boiling process
 
 
Titel: Change in surface structure and inner microstructure of durum wheat pasta during the boiling process
Auteur: Ohmura, Masato
Matsumiya, Kentaro
Tatsuro, Maeda
Fujita, Akio
Hayashi, Yukako
Matsumura, Yasuki
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland