Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Effect of radio frequency processing on physical, chemical, rheological and bread-baking properties of white and whole wheat flour
 
 
Titel: Effect of radio frequency processing on physical, chemical, rheological and bread-baking properties of white and whole wheat flour
Auteur: Saka, Irem
Topcam, Huseyin
Son, Ezgi
Ozkaya, Berrin
Erdogdu, Ferruh
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland