Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Effect of radio frequency-assisted hot-air drying on drying kinetics and quality of Sichuan pepper (Zanthoxylum bungeanum maxim.)
 
 
Titel: Effect of radio frequency-assisted hot-air drying on drying kinetics and quality of Sichuan pepper (Zanthoxylum bungeanum maxim.)
Auteur: Liu, Yafei
Zhang, Yalan
Wei, Xueying
Wu, Dingtao
Dai, Jianwu
Liu, Shuxiang
Qin, Wen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland