Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Impact of yeast fermentation on nutritional and biological properties of defatted adlay (Coix lachryma-jobi L.)
 
 
Titel: Impact of yeast fermentation on nutritional and biological properties of defatted adlay (Coix lachryma-jobi L.)
Auteur: Xu, Lei
Zhu, Lingling
Dai, Yuqi
Gao, Shan
Wang, Qingshuang
Wang, Xiaole
Chen, Xiaoming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland