Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Caffeoyl substitution changes the inhibition mode of tartaric acid against α-amylase: Analysis of the enzyme inhibition by four caffeic and tartaric acid derivates
 
 
Titel: Caffeoyl substitution changes the inhibition mode of tartaric acid against α-amylase: Analysis of the enzyme inhibition by four caffeic and tartaric acid derivates
Auteur: Bai, Fangting
Wang, Yueyi
Zhang, Shanbo
Wang, Yutang
Zhang, Jifan
Cao, Junwei
Sun, Lijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland