Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the structure and emulsification properties of pea protein isolate during grinding
 
 
Titel: Changes in the structure and emulsification properties of pea protein isolate during grinding
Auteur: Liu, Qiaozhen
Dai, Yangyong
Hou, Hanxue
Wang, Wentao
Ding, Xiuzhen
Zhang, Hui
Li, Xiangyang
Dong, Haizhou
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland