Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effects of basic amino acid on the tenderness, water binding capacity and texture of cooked marinated chicken breast
 
 
Titel: Effects of basic amino acid on the tenderness, water binding capacity and texture of cooked marinated chicken breast
Auteur: Zhang, Yinyin
Zhang, Daojing
Huang, Yajun
Chen, Li
Bao, Pengqi
Fang, Hongmei
Xu, Baocai
Zhou, Cunliu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland