Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Citric acid as crosslinking agent in starch/xanthan gum hydrogels produced by extrusion and thermopressing
 
 
Titel: Citric acid as crosslinking agent in starch/xanthan gum hydrogels produced by extrusion and thermopressing
Auteur: Simões, Bruno Matheus
Cagnin, Caroline
Yamashita, Fabio
Olivato, Juliana Bonametti
Garcia, Patrícia Salomão
de Oliveira, Suzana Mali
Eiras Grossmann, Maria Victória
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland