Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Commercial cold-water fish skin gelatin and bovine bone gelatin: Structural, functional, and emulsion stability differences
 
 
Titel: Commercial cold-water fish skin gelatin and bovine bone gelatin: Structural, functional, and emulsion stability differences
Auteur: Zhang, Ting
Sun, Rui
Ding, Mengzhen
Li, Li
Tao, Ningping
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland