Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, rheological, microbiological and sensory properties of newly developed coffee flavored kefir
 
 
Titel: Physicochemical, rheological, microbiological and sensory properties of newly developed coffee flavored kefir
Auteur: Vimercati, Wallaf Costa
Araújo, Cintia da Silva
Macedo, Leandro Levate
Fonseca, Hugo Calixto
Guimarães, Jéssica Sousa
Abreu, Luiz Ronaldo de
Pinto, Sandra Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland