Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Ozonation of Brazil nuts: Decomposition kinetics, control of Aspergillus flavus and the effect on color and on raw oil quality
 
 
Titel: Ozonation of Brazil nuts: Decomposition kinetics, control of Aspergillus flavus and the effect on color and on raw oil quality
Auteur: de Oliveira, Juliana Martins
de Alencar, Ernandes Rodrigues
Blum, Luiz Eduardo Bassay
de Souza Ferreira, Wallas Felippe
Botelho, Silvia de Carvalho Campos
Racanicci, Aline Mondini Calil
Santos Leandro, Eliana dos
Mendonça, Marcio Antônio
Moscon, Eder Stolben
Bizerra, Lincoln Vicente Araújo dos Santos
da Silva, Caroline Rosa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland