Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Prevention of protein and lipid oxidation in freeze-thawed bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) fillets using silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fin hydrolysates
 
 
Titel: Prevention of protein and lipid oxidation in freeze-thawed bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) fillets using silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fin hydrolysates
Auteur: Zhang, Longteng
Shan, Yuankai
Hong, Hui
Luo, Yongkang
Hong, Xiaohui
Ye, Weijian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland