Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The new insight into the influence of fermentation temperature on quality and bioactivities of black tea
 
 
Titel: The new insight into the influence of fermentation temperature on quality and bioactivities of black tea
Auteur: Qu, Fengfeng
Zeng, Weichao
Tong, Xin
Feng, Wen
Chen, Yuqiong
Ni, Dejiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland