Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The stability and in vitro digestion of curcumin emulsions containing Konjac glucomannan
 
 
Titel: The stability and in vitro digestion of curcumin emulsions containing Konjac glucomannan
Auteur: He, Shenghua
Gu, Cheng
Wang, Deguo
Xu, Weili
Wang, Rongchun
Ma, Ying
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland