Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The germination of soybeans increases the water-soluble components and could generate innovations in soy-based foods
 
 
Titel: The germination of soybeans increases the water-soluble components and could generate innovations in soy-based foods
Auteur: Bueno, Dayla Badann
da Silva Júnior, Sinézio Inácio
Seriani Chiarotto, Aline Beatriz
Cardoso, Taila Martins
Neto, João Alves
Lopes dos Reis, Guilherme Coelho
Glória, Maria Beatriz Abreu
Tavano, Olga Luisa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland