Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, antioxidant and sensory characteristics of bread partially substituted with aerial parts of sweet potato
 
 
Titel: Physicochemical, antioxidant and sensory characteristics of bread partially substituted with aerial parts of sweet potato
Auteur: Mau, Jeng-Leun
Lee, Ching-Ching
Yang, Chih-Wei
Chen, Ru-Wei
Zhang, Qi-Fang
Lin, Sheng-Dun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland