Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Phospholipid composition and emulsifying properties of rice bran lecithin from enzymatic degumming
 
 
Titel: Phospholipid composition and emulsifying properties of rice bran lecithin from enzymatic degumming
Auteur: Sun, Xiaoyang
Zhang, Lifen
Tian, Shaojun
Yang, Kaizhou
Xie, Jianchun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland