Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Camel α−lactalbumin at the oil−water interface: Effect of pH and heat treatment on the structure, surface characteristics and emulsifying properties
 
 
Titel: Camel α−lactalbumin at the oil−water interface: Effect of pH and heat treatment on the structure, surface characteristics and emulsifying properties
Auteur: Ellouze, Maroua
Vial, Christophe
Attia, Hamadi
Ayadi, Mohamed Ali
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland