Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of bio-peptides purified from Terfezia claveryi hydrolysate and their antibacterial effect on raw milk
 
 
Titel: Characterization of bio-peptides purified from Terfezia claveryi hydrolysate and their antibacterial effect on raw milk
Auteur: Farzaneh, Parisa
Ehsani, Mohammad Reza
Khanahmadi, Morteza
Sharifan, Anousheh
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland