Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation
 
 
Titel: Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation
Auteur: Biró, Barbara
Fodor, Rebeka
Szedljak, Ildikó
Pásztor-Huszár, Klára
Gere, Attila
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland