Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Next-generation sequencing reveals predominant bacterial communities during fermentation of Thai fish sauce in large manufacturing plants
 
 
Titel: Next-generation sequencing reveals predominant bacterial communities during fermentation of Thai fish sauce in large manufacturing plants
Auteur: Ohshima, Chihiro
Takahashi, Hajime
Insang, Supasit
Phraephaisarn, Chirapiphat
Techaruvichit, Punnida
Khumthong, Rabuesak
Haraguchi, Hiroyuki
Lopetcharat, Kannapon
Keeratipibul, Suwimon
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland