Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 54 gevonden artikelen
 
 
  A synergistic mixture of Origanum vulgare L. and Rosmarinus officinalis L. essential oils to preserve overall quality and control Escherichia coli O157:H7 in fresh cheese during storage
 
 
Titel: A synergistic mixture of Origanum vulgare L. and Rosmarinus officinalis L. essential oils to preserve overall quality and control Escherichia coli O157:H7 in fresh cheese during storage
Auteur: Diniz-Silva, Helena Taina
Batista de Sousa, Janaína
da Silva Guedes, Jessica
Ramos do Egypto Queiroga, Rita de Cássia
Madruga, Marta Suely
Tavares, Josean Fechine
Leite de Souza, Evandro
Magnani, Marciane
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland