Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activity and α-amylase and α-glucosidase inhibitory activity of a fermented tannic acid product: Trigalloylglucose
 
 
Titel: Antioxidant activity and α-amylase and α-glucosidase inhibitory activity of a fermented tannic acid product: Trigalloylglucose
Auteur: Li, Ru-yi
Wang, Shaoman
McClements, David Julian
Wan, Yin
Liu, Cheng-mei
Fu, Gui-ming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland