Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Manipulating raw noodle crystallinity to control the hardness of cooked noodle
 
 
Titel: Manipulating raw noodle crystallinity to control the hardness of cooked noodle
Auteur: Tang, Aoxing
Li, Ming
Wang, Ruibin
Dhital, Sushil
Lu, Daxin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 305-312
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland