Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Marine collagen peptide as a fortificant for biscuit: Effects on biscuit attributes
 
 
Titel: Marine collagen peptide as a fortificant for biscuit: Effects on biscuit attributes
Auteur: Kumar, Anuj
Elavarasan, Krishnamoorthy
Hanjabam, Mandakini Devi
Binsi, P.K.
Mohan, C.O.
Zynudheen, A.A.
Kumar K, Ashok
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 450-456
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland