Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the batter and gluten-free cake from extruded red rice flour
 
 
Titel: Characterization of the batter and gluten-free cake from extruded red rice flour
Auteur: Das, Amit Baran
Bhattacharya, Suvendu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. C pagina's 197-204
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland