Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Complexation of rice proteins and whey protein isolates by structural interactions to prepare soluble protein composites
 
 
Titel: Complexation of rice proteins and whey protein isolates by structural interactions to prepare soluble protein composites
Auteur: Wang, Ren
Xu, Pengcheng
Chen, Zhengxing
Zhou, Xing
Wang, Tao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 207-213
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland