Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Complex formation, physicochemical properties of different concentration of palmitic acid yam (Dioscorea pposita Thunb.) starch preparation mixtures
 
 
Titel: Complex formation, physicochemical properties of different concentration of palmitic acid yam (Dioscorea pposita Thunb.) starch preparation mixtures
Auteur: Li, Xia
Gao, Xiaoxiao
Lu, Jun
Mao, Xinhui
Wang, Ying
Feng, Deming
Cao, Jingguo
Huang, Luqi
Gao, Wenyuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 130-137
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland