Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of aqueous chlorine dioxide and ultrasonic treatments on shelf-life and nutritional quality of bok choy (Brassica chinensis)
 
 
Titel: Combined effects of aqueous chlorine dioxide and ultrasonic treatments on shelf-life and nutritional quality of bok choy (Brassica chinensis)
Auteur: Wu, Weijie
Gao, Haiyan
Chen, Hangjun
Fang, Xiangjun
Han, Qiang
Zhong, Qiaoling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 757-763
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland