Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Protein concentration and hydrocolloid effect on the rheological and tribological behaviour of resulting protein solution
 
 
Titel: Protein concentration and hydrocolloid effect on the rheological and tribological behaviour of resulting protein solution
Auteur: Zhu, Yang
Bhandari, Bhesh
Pang, Zhihua
Liu, Xinqi
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 150-157
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland