Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Chemometric classification of Brazilian artisanal cheeses from different regions according to major and trace elements by ICP-OES
 
 
Titel: Chemometric classification of Brazilian artisanal cheeses from different regions according to major and trace elements by ICP-OES
Auteur: de Andrade, Barbara M.
Margalho, Larissa P.
Batista, Diego B.
Lucena, Izylla O.
Kamimura, Bruna A.
Balthazar, Celso F.
Brexó, Ramon Peres
Pia, Arthur K.R.
Costa, Ramon A.S.
Cruz, Adriano G.
Granato, Daniel
Sant’Ana, Anderson S.
Luna, Aderval S.
de Gois, Jefferson S.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland