Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Whole wheat bread: Effect of bran fractions on dough and end-product quality
 
 
Titel: Whole wheat bread: Effect of bran fractions on dough and end-product quality
Auteur: Khalid, Khairunizah Hazila
Ohm, Jae-Bom
Simsek, Senay
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland