Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The use of synchrotron X-rays and ultrasonics for investigating the bubble size distribution and its evolution in bread dough
 
 
Titel: The use of synchrotron X-rays and ultrasonics for investigating the bubble size distribution and its evolution in bread dough
Auteur: Koksel, Filiz
Strybulevych, Anatoliy
Aritan, Serdar
Page, John H.
Scanlon, Martin G.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland