Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Dough rheological properties and texture of gluten-free pasta based on proso millet flour
 
 
Titel: Dough rheological properties and texture of gluten-free pasta based on proso millet flour
Auteur: Motta Romero, Hollman
Santra, Dipak
Rose, Devin
Zhang, Yue
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 74 (2017) nr. C pagina's 238-243
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland