Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory mechanism of sodium dihydrogen phosphate and ascorbic acid on browning in yellow alkaline noodles
 
 
Titel: Inhibitory mechanism of sodium dihydrogen phosphate and ascorbic acid on browning in yellow alkaline noodles
Auteur: Tang, Ying-Ying
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland