Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Impact of basil seed gum on the textural, rheological properties, water state, gluten depolymerization and microstructure of frozen dough
 
 
Titel: Impact of basil seed gum on the textural, rheological properties, water state, gluten depolymerization and microstructure of frozen dough
Auteur: Chen, Ning
Yang, Qin
Zhang, Chun-Chun
Chen, Han-Qing
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland