Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of combined sucrose substitutes and partially gelatinized oat flour on gluten-free steamed oat cakes produced only by oat flour
 
 
Titel: Synergistic effect of combined sucrose substitutes and partially gelatinized oat flour on gluten-free steamed oat cakes produced only by oat flour
Auteur: Sun, Binghua
Qian, Xiaojie
Cui, Gengjie
Ma, Sen
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland