Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Elucidation of rheological properties of frozen non-fermented dough with different thawing treatments: The view from protein structure and water mobility
 
 
Titel: Elucidation of rheological properties of frozen non-fermented dough with different thawing treatments: The view from protein structure and water mobility
Auteur: Yang, Jingjie
Chen, Li
Guo, Boli
Zhang, Bo
Zhang, Yingquan
Li, Ming
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland