Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soaking conditions on the quality and in vitro starch digestibility of extruded whole buckwheat noodles
 
 
Titel: Effects of soaking conditions on the quality and in vitro starch digestibility of extruded whole buckwheat noodles
Auteur: Zhang, Shuyi
Sun, Xuyang
Xu, Xiang
Feng, Xiao
Wang, Zhenjiong
Meng, Linghan
Wu, Di
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland