Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Differences in bread protein digestibility traced to wheat cultivar traits
 
 
Titel: Differences in bread protein digestibility traced to wheat cultivar traits
Auteur: Lavoignat, Mélanie
Denis, Sylvain
Faye, Annie
Halupka, Laura
Perrochon, Sibille
Rhazi, Larbi
Giraudeau, Pascal
Déjean, Sébastien
Branlard, Gérard
Bancel, Emmanuelle
Ravel, Catherine
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland