Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Curdlan-induced rheological, thermal and structural property changes of wheat dough components during heat treatment
 
 
Titel: Curdlan-induced rheological, thermal and structural property changes of wheat dough components during heat treatment
Auteur: Kuang, Jiwei
Yang, Qi
Huang, Junrong
Cao, Yungang
Pu, Huaying
Ma, Wenhui
Min, Cong
Xiong, Youling L.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland