Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of nixtamalization with Ca(OH)2, CaCl2, and CaCO3 on the protein secondary structure, rheological, and textural properties of soft wheat flour doughs
 
 
Titel: Effect of nixtamalization with Ca(OH)2, CaCl2, and CaCO3 on the protein secondary structure, rheological, and textural properties of soft wheat flour doughs
Auteur: Rincón-Aguirre, Alexandra
Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios
Ramírez-Wong, Benjamín
Arámbula-Villa, Gerónimo
Jiménez-Sandoval, Sergio J.
Martinez-Flores, Héctor Eduardo
Pérez-Robles, Juan Francisco
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland