Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of extraction pH on functional properties, structural properties, and in vitro gastrointestinal digestion of tartary buckwheat protein isolates
 
 
Titel: Effect of extraction pH on functional properties, structural properties, and in vitro gastrointestinal digestion of tartary buckwheat protein isolates
Auteur: Wu, Lanlan
Li, Jianhua
Wu, Weijing
Wang, Libo
Qin, Fei
Xie, Wen
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland