Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The effect of heat on wheat gluten and the involvement of sulphydryl-disulphide interchange reactions
 
 
Titel: The effect of heat on wheat gluten and the involvement of sulphydryl-disulphide interchange reactions
Auteur: Schofield, J.D.
Bottomley, R.C.
Timms, M.F.
Booth, M.R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 1 (1983) nr. 4 pagina's 13 p.
Jaar: 1983
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Inc. (London) Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland