Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Gel-forming proteins in barley grain and their relationships with malting quality
 
 
Titel: Gel-forming proteins in barley grain and their relationships with malting quality
Auteur: Smith, Derek B.
Lister, Paul R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 1 (1983) nr. 4 pagina's 11 p.
Jaar: 1983
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Inc. (London) Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland